Sterke onderwijsploeg

 

Met  Leo Geysen en Marc Van Gils heeft CD&V Wuustwezel twee onderwijsdeskundigen in de ploeg. “Een troef die niet onderschat mag worden. Zowel het gemeentelijk als het vrij onderwijs verdienen het om een gemeentebestuur te hebben die kennis van zaken hebben. Wanneer we spreken over mensen met ervaring, is dit geen holle slogan maar werkelijk gebaseerd op mensen zoals Marc en Leo.””, aldus kandidaat-burgemeester Dieter Wouters.

 

 

Marc Van Gils maakt al langer deel uit van het schepencollege en is vandaag voorzitter van het OCMW. In het onderwijslandschap is hij vooral bekend als vroegere leerkracht én directeur (13 jaar) van Berkenbeek. Daarnaast is hij de auteur van 5 boeken en heeft hij maar liefst 18 jaar les gegeven als docent aan een hoge school. Vandaag is hij nog erg actief als de voorzitter van basisschool Sterbos.

 

 

Leo Geysen is enkele jaren geleden afgezwaaid als directeur van de gemeentelijke lagere school Klim Op in Gooreind. Bij zowel leerkrachten, ouders als kinderen staat hij nog steeds gekend als een goede coach van het leerkrachtencorps en een man met het hart op de juiste plaats. “Leo staat ook vandaag nog voor een beleid waarbij het kind op de eerste plaats komt.

 

Voor CD&V Wuustwezel blijft onderwijs een absolute topprioriteit!Meer nieuws:

 • Een gratis bloem voor jouw superheld !

  Een gratis bloem voor iemand die je wilt bedanken omdat hij/zij Lees verder →


  Zeven op de tien jongeren hebben last van getuut in de oren

  Jong CD&V Wuustwezel organiseert elk jaar de oordoppen actie. Tijdens Lees verder →


  Extra hondenweiden op komst

  De vraag kwam van alle kanten : van hondenliefhebbers die Lees verder →


  Elektrisch rijden en laden

  Ook wij zetten in op de elektrische wagen. Op enkele Lees verder →


  Nieuwjaarsontbijt 2018

  uitnodiging nieuwjaarsontbijt 2018 Lees verder →