Mai Mertens-Van Thillo

Beukendreef 6

2990 Wuustwezel Gooreind

 

maivanthillo@telenet.be

 

0474 73 63 21

 

Gehuwd met Willy Mertens

Moeder van Hans, Tim en Maarten

Bommama van Mathis, Jules en Emeric

23 jaar als Verpleegkundige gewerkt op Intensieve Zorgen in het Jan Palfijnziekenhuis

Schepen van sport, cultuur, wonen, onderwijs, kinderopvang

Actief als voorzitter Handicar, actief lid KVLV, KWB, Parochie Gooreind, coördinator BIN Goed Van Koch en voorzitter CD&V Wuustwezel

 

Ik geloof sterk in de ‘eigen kracht’ van mensen. Midden de mensen is mijn levensmotto, niet alleen in woorden maar vooral in daden. Door de vele contacten met mensen worden noden en behoeften sneller herkend en kan er een efficiënt, warm en sociaal beleid gevoerd worden.

Met de vrijwilligers van de hondenclub de Roedel en Taxandriaruiters konden we de derde fase van het sportpark Kattegat versneld verder uitbouwen. Het sportpark Eikendreef is in volle ontwikkeling, het kunstgrasveld wordt optimaal gebruikt, de speelzone aansluitend aan de terreinen van de scouts kan gebruikt worden. De plannen voor de sporthal zullen tegen eind 2015-begin 2016 concreet worden. Het eerste gemeentelijke petanquetornooi bij de start van de zomervakantie 2015 i.s.m. de Vinken was een succes.

De vele initiatieven genomen door verenigingen en RGO’s worden maximaal logistiek ondersteund en ik steek zelf graag de handen uit de mouwen.

Op vlak van onderwijs staan er heel wat uitdagingen op het programma, een nieuwe school voor Blokje en de Wissel. In samenwerking met de andere onderwijsnetten worden gezamenlijke projecten besproken en uitgewerkt via LOOP (Lokaal Onderwijs Overleg Platform). In Sterbos wordt de buitenschools kinderopvang Stekelbees geïntegreerd in de school vanaf eind 2015 en hier en daar in overleg met de scholen korte opvang in de scholen georganiseerd, het eerste uur naschools.

(Betaalbaar) Wonen in Wuustwezel blijft een constant aandachtspunt.
Ik wil hier graag SAMEN met anderen aan meebouwen en sta ‘GARANT voor een LEEFBAAR PLATTELAND’. 100 % inzet voor U.