Lieve Debaecke

Lieve De Baecke

 

Achter d’ Hoven 11 bus 6
2990 Wuustwezel

 

0476 93 31 27

 

Woont in Wuustwezel-Centrum
Werkzaam bij Janssen Pharmaceutica NV te Beerse
10 jaar actief als bestuurslid bij vzw de Ark
Ik zet me ook al reeds 10 jaar in binnen het Rode Kruis, voor vakanties voor personen met een beperking.
Vrijwilliger bij cafetaria bij Amandina

 
 
 

Van opleiding Verpleegkundige en ongeveer 10 jaar in de thuiszorg gewerkt, Wit-Gele Kruis, afdelingen Kalmthout, Malle en Antwerpen Zuid, waar ik hoofdverpleegkundige was van de regio Antwerpen Zuid, Antwerpen Kiel en Hoboken.
Sinds Maart 1996, bijna 20 jaar actief bij Janssen Pharmaceutica NV te Beerse, de laatste 5 jaar als analyst binnen een wereldwijde afdeling klachtenbehandeling. Dagelijks heb ik contacten wereldwijd van Amerika tot China, Singapore en vele Europese landen.
 
Als hobby’s heb ik voornamelijk men wekelijkse Aquagym en wandelen in de prachtige natuur die Wuustwezel te bieden heeft.
 
In dit mooie Wuustwezel ben ik reeds 10 jaar actief als bestuurslid bij vzw de Ark. Er samen mee voor zorgen dat mensen er welkom zijn, zich thuis voelen wanneer ze komen feesten of er andere activiteiten hebben.
 
Sinds 2006, ook reeds 10 jaar, zet ik mij binnen het Rode Kruis in voor vakanties voor personen met een beperking.
Vrij recent, december 2015, heb ik er nog een nieuw engagement bijgenomen, 1 maal per maand op zondag ga ik meehelpen in het cafetaria bij Amandina. Zalig om voor deze mensen ook iets te kunnen betekenen !!
 
Zoals je kan zien liggen alle mensen in Wuustwezel mij nauw aan het hart, mensen met een beperking, jonge en oudere mensen die feesten en activiteiten doen in ons dorp, mensen in een WZC.
 
Sinds 1 Januari 2016 ben ik OCMW raadslid, en ik hoop dan ook dat ik met al deze ervaring mijn steentje kan bijdragen zodat AL onze mensen zich bij ons ‘veilig’ en ‘héél goed’ mogen voelen!