Eerste woonbeurs te Wuustwezel

Afgelopen zaterdag (21 november) werd voor de eerste keer de woonbeurs georganiseerd. 430 bezoekers konden in GC ‘t Schoolhuis informatie inwinnen over het woonloket, woningkwaliteit, premies rond duurzaam (ver)bouwen, sociaal wonen, inbraakpreventie enzovoort. Bezoekers konden in de Valbus kennis maken met aandachtspunten om vallen in huis te voorkomen. Daarnaast kon je in de Rookmobiel een huilende baby redden uit een brandend huis. De brandweer besprak dan ook nuttige tips over het plaatsen van rookmelders. Kortom, voor ieders wat wils.

 

De infosessies konden ook op veel interesse rekenen. Bezoekers leerden hoe je best je dak kan isoleren en waar je rekening mee moet houden. Daarnaast werden er tips gegeven over het inrichten van je woning en de invloed van kleuren. CD&V Wuustwezel is enthousiast dat vele inwoners belangstelling tonen voor het wonen in eigen gemeente.

 

Wat zeker ook de aandacht trok, was de verkaveling ‘binnengebied Achterd’hoven’. Dit project is erg belangrijk voor CD&V Wuustwezel. “Met deze prachtige nieuwe verkaveling geven we de mensen van Wuustwezel kansen om in eigen gemeente te blijven wonen,” vertelt Mai Van Thillo, “Achterd’hoven zal ervoor zorgen dat het centrum van Wuustwezel een sterkere kern zal vormen, omgeven door groen.”Meer nieuws:

 • Een gratis bloem voor jouw superheld !

  Een gratis bloem voor iemand die je wilt bedanken omdat hij/zij Lees verder →


  Zeven op de tien jongeren hebben last van getuut in de oren

  Jong CD&V Wuustwezel organiseert elk jaar de oordoppen actie. Tijdens Lees verder →


  Extra hondenweiden op komst

  De vraag kwam van alle kanten : van hondenliefhebbers die Lees verder →


  Elektrisch rijden en laden

  Ook wij zetten in op de elektrische wagen. Op enkele Lees verder →


  Nieuwjaarsontbijt 2018

  uitnodiging nieuwjaarsontbijt 2018 Lees verder →