7 op 7

7 redenen om op lijst 7 te stemmen.

 

Met deze 7 redenen gaat CD&V Wuustwezel de laatste week voor de verkiezingen in. “Kort samengevat kunnen we zeggen dat wij niet enkel de ervaring maar ook de mensen én het programma hebben om deze prachtige gemeente verder te besturen. De uitdaging is inderdaad groot, maar geloof me: de goesting nog groter! “, aldus lijsttrekker Dieter Wouters.

 

Bekijk hier de 7 redenen om op lijst 7 van CD&V Wuustwezel te stemmen!

 

1.

CD&V heeft onder leiding van onze burgemeester Jos Ansoms samen met vele inwoners Wuustwezel, Gooreind, Loenhout, Sterbos en Braken uitgebouwd tot wat het vandaag is: een gemeente om trots op te zijn. Vraag het maar na… Velen binnen en buiten Wuustwezel zullen het bevestigen: Wuustwezel is er de laatste jaren geweldig op vooruit gegaan.

 

2.

In financieel onrustige tijden is het goed te weten dat Wuustwezel financieel gezond is. De schuld werd afgebouwd tot 318 euro per inwoner. Dat is slechts één vierde van de gemiddelde gemeenteschuld per Vlaming! Voor de volgende jaren werd een reserve aangelegd van 5 miljoen euro. Daarnaast liggen onze belastingen onder het gemiddelde van de rest van Vlaanderen. Goed bestuur!

 

3.

CD&V heeft voor de volgende zes jaar, met kennis van zaken, voor Wuustwezel, Gooreind, Loenhout, Sterbos en Braken een gedetailleerd programma van 70 blz uitgeschreven. U kunt dit programma nalezen op deze website. Leg gerust ons programma naast dat van de andere partijen en vergelijk. Trek vervolgens de enige en juiste conclusie…

 

4.

In 21 adviesorganen praten enkele honderden gewone burgers vrijwillig mee over het te voeren beleid. De CD&V voostellen worden in de gemeenteraad in 95% van de gevallen door de andere partijen mee goedgekeurd. Als je iets wil weten over de genomen beslissingen kan u dit lezen in het informatieblad, de website, elektronische nieuwsbrief of vernemen tijdens een informatievergadering. CD&V bestuurt samen met velen uw gemeente.

 

5.

De rijkdom van Wuustwezel is haar verenigingsleven.

16 Buurt informatienetwerken, 190 socioculturerele, jeugd én sportverenigingen, tientallen grote en kleine evenementen, buurtschappen en wijkcommitees. CD&V wil die duizenden mensen die samen voor goed nabuurschap, solidariteit en gezelligheid zorgen, blijven ondersteunen.

De politiek moet niet alles zelf willen oplossen. Van CD&V moet een gemeentebestuur zaken mogelijk maken, de nodige infrastructuur ter beschikking stellen, zorgen voor een aangename en kwaliteitsvolle dienstverlening en omgeving.

 

6.

De groep CD&V-kandidaten zijn een afspiegeling van de bevolkingssamenstelling van onze gemeente. Twaalf kandidaten uit Wuustwezel, Sterbos en Braken.  Acht uit Gooreind en vijf uit Loenhout. Dertien van deze 25 hebben bestuurservaring, twaalf zijn nieuw. Alle kandidaten komen uit het rijke verenigingsleven. Zij kennen en gaan voor 100% samen voor Wuustwezel. Want op 14 oktober gaat het niet om Di Rupo of De Wever, wél over en voor Wuustwezel!

 

 

7.

Een gemeente besturen is voor CD&V een groepsgebeuren. Samen 100% voor Wuustwezel. Maar iemand moet op bepaalde momenten de leiding, de verantwoordelijkheid nemen, de hogere overheden ter plaatse vertegenwoordigen… Iemand zal de burgemeester zijn. Welnu, CD&V heeft zo iemand.

Dieter Wouters (33 jaar) is nog jong maar heeft reeds acht jaar bestuurservaring als schepen, werkte vier jaar in het Vlaams Parlement en was drie jaar de privésecretaris bij de Gouverneur.

 

Kortom, als u, beste kiezer, het wenst zal Dieter uw burgemeester worden!Meer nieuws:

 • Een gratis bloem voor jouw superheld !

  Een gratis bloem voor iemand die je wilt bedanken omdat hij/zij Lees verder →


  Zeven op de tien jongeren hebben last van getuut in de oren

  Jong CD&V Wuustwezel organiseert elk jaar de oordoppen actie. Tijdens Lees verder →


  Extra hondenweiden op komst

  De vraag kwam van alle kanten : van hondenliefhebbers die Lees verder →


  Elektrisch rijden en laden

  Ook wij zetten in op de elektrische wagen. Op enkele Lees verder →


  Nieuwjaarsontbijt 2018

  uitnodiging nieuwjaarsontbijt 2018 Lees verder →