Wat zijn die pijlen toch?

Vele reacties kwamen er al, wat zijn die pijlen….?
 
Onze gemeente heeft tal van wandel- en fietsroutes. Onze technische dienst moet al deze pijlen jaarlijks schilderen. Met deze thermoplast klevers zullen we enkele jaren verlost zijn van het schilderen, bovendien vallen de pijlen nu beter op. De Landelijke Gilde die het LLP bedachten en ontwierpen waren alvast heel blij met dit initiatief.
 
LLP staat voor Landbouwleerpad, een initiatief van Landelijke Gilde Wuustwezel en enkele jaren geleden omgedoopt tot Pleckskesroute.
 
Deze route is 20 km lang en wil een beeld geven van de hedendaagse landbouw in een moderne landbouwstreek als de Noorderkempen. De fietsroute gaat over rustige, goed onderhouden wegen en onderweg zie je de weilandlandschappen, de landbouwers en hun bedrijven. Bij verschillende bedrijven wordt aan de hand van infoborden uitleg gegeven over de landbouw en het platteland.
De informatie wordt op een humoristische manier door de drie vinkjes Suske, Wiet en Botje verteld. Zowel kinderen als volwassenen kunnen er nog heel veel van opsteken.
 
Wil je graag meer weten over onze wandel- en fietsroutes? Kom dan zeker eens langs bij onze toeristische dienst in de bibliotheek van WW. Weet Rit Luyckx schepen van toerisme.


Meer nieuws:

 • Themadag: Hoe blijft Wuustwezel een actieve, aangename en zorgzame gemeente

  Seniorennamiddag LEES MEER Hoe blijft Wuustwezel een actieve, aangename en Lees verder →


  Onderwijs vandaag

  SAMEN ZORG DRAGEN VOOR LEERLINGEN   Een boeiende thema-avond met Lees verder →


  CD&V wil iedereen veilig naar school

  Hang onze affiche aan uw raam en win een bon Lees verder →


  Wat zijn die pijlen toch?

  Vele reacties kwamen er al, wat zijn die pijlen….?   Lees verder →


  Kalmthoutsesteenweg krijgt twee nieuwe zebrapaden

  AWV, Agentschap Wegen en Verkeer (het gewest) zal de laatste Lees verder →