Stof van reuzewerf weggespoeld

“Als deze reuzewerf voorbij is, drinken we een samen een glas en de gemeente trakteert.” Op de infovergadering over het project De Dreven in Gooreind is véél gezegd, maar dit zinnetje had iedereen onthouden. Belofte maakt schuld en het werd een prachtige avond temidden van zoveel nieuws.

Maar liefst 3.8 km wegen en riolering zijn vernieuwd, 220 km woningen ontkoppeld, voor het eerst nieuwe straatnaambordjes gezet én 385 nieuwe bomen geplant. “Voor mij was het sowieso de grootste werf die ik ooit mee geleid heb. Geweldig om nu het resultaat te zien en zoveel volk te zien bij deze opening”, aldus schepen Kris van Looveren die samen met zijn collega schepen Mai van Thillo wekelijks alle zaken opvolgden.

Na een muzikale stoet door de Gooreindse drumband van Concordia en een vrolijke speech vol dankwoordjes van onze burgemeester, werd het glas geheven met alle buurtbewoners. Het stof van de wegenwerken werd weggespoeld en nadien wandelde iedereen naar huis doorheen de vernieuwde wijk.Meer nieuws:

 • Elektrisch rijden en laden

  Ook wij zetten in op de elektrische wagen. Op enkele Lees verder →


  Nieuwjaarsontbijt 2018

  uitnodiging nieuwjaarsontbijt 2018 Lees verder →


  Twee woonzorgcentra gaan fuseren

  Unaniem. Dat was het oordeel van de OCMW-raad toen hen Lees verder →


  Duinenstraat volledig in het nieuw

  Na de Bosduinstraat die in het begin van de legislatuur Lees verder →


  Sporthal Gooreind

  Ooit al van Polo Architecten gehoord? Of van de bouwfirma Lees verder →