Méést aantrekkelijke plattelandsgemeente

U wist het al lang, maar nu is het ook officieel: Volgens denktank Itinera en consultancybureau Deloitte isWuustwezel de aantrekkelijkste landelijke gemeente om te wonen in Vlaanderen. Dat resultaat komt voort uit hun Aantrekkelijkheidsbarometer.

 

U kon het afgelopen week lezen in de Gazet van Antwerpen, De Standaard,… : Wuustwezel is in de prijzen gevallen. De titel ‘Meest aantrekkelijke plattelandsgemeente met demografische groei’ is dus uw en onze gemeente geworden. Beide bureaus onderzochten 308 Vlaamse steden en gemeenten op een aantal parameters.Wuustwezel kwam er goed uit dankzij een betere rangschikking op bestuurskracht, mobiliteit en economie. Ook voor natuur- en milieuontwikkeling scoort de gemeente beter dan het gemiddelde.

 

Een onverwacht steuntje in de rug en vooral een pluim op de hoed van burgemeester Ansoms en zijn uittredende ploeg. We bekijken het rapport de komende weken grondig. Indien het aandachtspunten of suggesties voor verbeteringen bevat, zullen we deze zeker overwegen. Een motivatie om 100% samen verder voor Wuustwezel te gaan!Meer nieuws:

 • Duinenstraat volledig in het nieuw

  Na de Bosduinstraat die in het begin van de legislatuur Lees verder →


  Sporthal Gooreind

  Ooit al van Polo Architecten gehoord? Of van de bouwfirma Lees verder →


  Winnaars krijgen fietscheque

  Eind augustus werd in vele gezinnen de boekentas van onder Lees verder →


  Ondernemen in dynamiek

  Een eigen BIN voor enkel handelaren, een nieuwe editie van Lees verder →


  Themadag: Hoe blijft Wuustwezel een actieve, aangename en zorgzame gemeente

  Seniorennamiddag LEES MEER Hoe blijft Wuustwezel een actieve, aangename en Lees verder →