Méést aantrekkelijke plattelandsgemeente

U wist het al lang, maar nu is het ook officieel: Volgens denktank Itinera en consultancybureau Deloitte isWuustwezel de aantrekkelijkste landelijke gemeente om te wonen in Vlaanderen. Dat resultaat komt voort uit hun Aantrekkelijkheidsbarometer.

 

U kon het afgelopen week lezen in de Gazet van Antwerpen, De Standaard,… : Wuustwezel is in de prijzen gevallen. De titel ‘Meest aantrekkelijke plattelandsgemeente met demografische groei’ is dus uw en onze gemeente geworden. Beide bureaus onderzochten 308 Vlaamse steden en gemeenten op een aantal parameters.Wuustwezel kwam er goed uit dankzij een betere rangschikking op bestuurskracht, mobiliteit en economie. Ook voor natuur- en milieuontwikkeling scoort de gemeente beter dan het gemiddelde.

 

Een onverwacht steuntje in de rug en vooral een pluim op de hoed van burgemeester Ansoms en zijn uittredende ploeg. We bekijken het rapport de komende weken grondig. Indien het aandachtspunten of suggesties voor verbeteringen bevat, zullen we deze zeker overwegen. Een motivatie om 100% samen verder voor Wuustwezel te gaan!Meer nieuws:

 • Elektrisch rijden en laden

  Ook wij zetten in op de elektrische wagen. Op enkele Lees verder →


  Nieuwjaarsontbijt 2018

  uitnodiging nieuwjaarsontbijt 2018 Lees verder →


  Twee woonzorgcentra gaan fuseren

  Unaniem. Dat was het oordeel van de OCMW-raad toen hen Lees verder →


  Duinenstraat volledig in het nieuw

  Na de Bosduinstraat die in het begin van de legislatuur Lees verder →


  Sporthal Gooreind

  Ooit al van Polo Architecten gehoord? Of van de bouwfirma Lees verder →