Méést aantrekkelijke plattelandsgemeente

U wist het al lang, maar nu is het ook officieel: Volgens denktank Itinera en consultancybureau Deloitte isWuustwezel de aantrekkelijkste landelijke gemeente om te wonen in Vlaanderen. Dat resultaat komt voort uit hun Aantrekkelijkheidsbarometer.

 

U kon het afgelopen week lezen in de Gazet van Antwerpen, De Standaard,… : Wuustwezel is in de prijzen gevallen. De titel ‘Meest aantrekkelijke plattelandsgemeente met demografische groei’ is dus uw en onze gemeente geworden. Beide bureaus onderzochten 308 Vlaamse steden en gemeenten op een aantal parameters.Wuustwezel kwam er goed uit dankzij een betere rangschikking op bestuurskracht, mobiliteit en economie. Ook voor natuur- en milieuontwikkeling scoort de gemeente beter dan het gemiddelde.

 

Een onverwacht steuntje in de rug en vooral een pluim op de hoed van burgemeester Ansoms en zijn uittredende ploeg. We bekijken het rapport de komende weken grondig. Indien het aandachtspunten of suggesties voor verbeteringen bevat, zullen we deze zeker overwegen. Een motivatie om 100% samen verder voor Wuustwezel te gaan!Meer nieuws:

 • Themadag: Hoe blijft Wuustwezel een actieve, aangename en zorgzame gemeente

  Seniorennamiddag LEES MEER Hoe blijft Wuustwezel een actieve, aangename en Lees verder →


  Onderwijs vandaag

  SAMEN ZORG DRAGEN VOOR LEERLINGEN   Een boeiende thema-avond met Lees verder →


  CD&V wil iedereen veilig naar school

  Hang onze affiche aan uw raam en win een bon Lees verder →


  Wat zijn die pijlen toch?

  Vele reacties kwamen er al, wat zijn die pijlen….?   Lees verder →


  Kalmthoutsesteenweg krijgt twee nieuwe zebrapaden

  AWV, Agentschap Wegen en Verkeer (het gewest) zal de laatste Lees verder →