Jong CD&V wil gehoorschade vermijden.

Ook dit jaar was de oordoppenactie van Jong CD&V weer een groot succes. Maar liefst 46 mensen schreven zich in en lieten een mal maken van hun oren.

We zien dat in Wuustwezel al heel wat jongeren oordoppen hebben, we merken echt het verschil t.o.v. andere gemeente, aldus Dorien van Vario Phone.

We zijn blij dat niet alleen jongeren maar ook volwassenen hun oren willen beschermen, want ook dit jaar zijn er wel wat volwassenen bij, aldus Els Van Hasselt (CD&V).

 

Joke Schauvliege (CD&V) zorgde enkele jaren geleden al dat het aantal decibels dat mag gedraaid worden op fuiven beperkt werd tot Max. 100 dB, toch blijft het nog belangrijk dat iedereen zijn oren blijft beschermen. Bovendien zorgen deze oordoppen er ook voor dat je bij luide muziek of in een druk café je elkaar nog goed kan verstaan. De oordoppen filteren het geluid. Dat maakt wat het verschil is met oordoppen van andere leveranciers, aldus Kris Van Looveren (Voorzitter Jong CD&V).

 

Mijn oordoppen zijn al 5 jaar oud en ze zijn nog steeds lekvrij, dat heb ik hier vandaag nog eens laten testen hier, aldus Babette Gommers (Jong CD&V).Meer nieuws:

 • Duinenstraat volledig in het nieuw

  Na de Bosduinstraat die in het begin van de legislatuur Lees verder →


  Sporthal Gooreind

  Ooit al van Polo Architecten gehoord? Of van de bouwfirma Lees verder →


  Winnaars krijgen fietscheque

  Eind augustus werd in vele gezinnen de boekentas van onder Lees verder →


  Ondernemen in dynamiek

  Een eigen BIN voor enkel handelaren, een nieuwe editie van Lees verder →


  Themadag: Hoe blijft Wuustwezel een actieve, aangename en zorgzame gemeente

  Seniorennamiddag LEES MEER Hoe blijft Wuustwezel een actieve, aangename en Lees verder →