Jong CD&V wil gehoorschade vermijden.

Ook dit jaar was de oordoppenactie van Jong CD&V weer een groot succes. Maar liefst 46 mensen schreven zich in en lieten een mal maken van hun oren.

We zien dat in Wuustwezel al heel wat jongeren oordoppen hebben, we merken echt het verschil t.o.v. andere gemeente, aldus Dorien van Vario Phone.

We zijn blij dat niet alleen jongeren maar ook volwassenen hun oren willen beschermen, want ook dit jaar zijn er wel wat volwassenen bij, aldus Els Van Hasselt (CD&V).

 

Joke Schauvliege (CD&V) zorgde enkele jaren geleden al dat het aantal decibels dat mag gedraaid worden op fuiven beperkt werd tot Max. 100 dB, toch blijft het nog belangrijk dat iedereen zijn oren blijft beschermen. Bovendien zorgen deze oordoppen er ook voor dat je bij luide muziek of in een druk café je elkaar nog goed kan verstaan. De oordoppen filteren het geluid. Dat maakt wat het verschil is met oordoppen van andere leveranciers, aldus Kris Van Looveren (Voorzitter Jong CD&V).

 

Mijn oordoppen zijn al 5 jaar oud en ze zijn nog steeds lekvrij, dat heb ik hier vandaag nog eens laten testen hier, aldus Babette Gommers (Jong CD&V).Meer nieuws:

 • Themadag: Hoe blijft Wuustwezel een actieve, aangename en zorgzame gemeente

  Seniorennamiddag LEES MEER Hoe blijft Wuustwezel een actieve, aangename en Lees verder →


  Onderwijs vandaag

  SAMEN ZORG DRAGEN VOOR LEERLINGEN   Een boeiende thema-avond met Lees verder →


  CD&V wil iedereen veilig naar school

  Hang onze affiche aan uw raam en win een bon Lees verder →


  Wat zijn die pijlen toch?

  Vele reacties kwamen er al, wat zijn die pijlen….?   Lees verder →


  Kalmthoutsesteenweg krijgt twee nieuwe zebrapaden

  AWV, Agentschap Wegen en Verkeer (het gewest) zal de laatste Lees verder →