De slogan ontleed

100% is onze inzet. De afgelopen veertig jaar hebben bestuurders uit onze partij geleefd voor Wuustwezel. Dit is opnieuw onze belofte voor de komende zes jaar. Ook nu weer is er een ploeg met mensen die van onze gemeente hun levenswerk willen maken.

 

100% staat ook voor ervaring. Als enige partij hebben wij mensen die effectief ervaring hebben met het dagelijks besturen van de gemeente. Zowel onze afscheidnemende burgemeester, onze nieuwe lijsttrekker, schepenen, gemeenteraadsleden en OCMW-raadsleden kennen het klappen van de zweep en weten dat we hiervoor bekwaam zijn.

 

100% over onze gemeente. De vraag die iedere inwoner zich moet stellen is wie je het beleid van je gemeente toevertrouwt. Het gaat op 14 oktober dus niet over Di Rupo, Vlaanderen of Europa. Maar 100% over Wuustwezel en over U!

SAMEN: Beleid maak je niet alleen met een kandidaat-burgemeester maar met een hele ploeg. Elk van de 25 kandidaten heeft specifieke kennis en kwaliteiten.

 

SAMEN met u. Inspraak is erg belangrijk. De vele leden van onze adviesorganen weten het al langer: ons beleid wordt afgetoetst. Of het nu de welzijns-, jeugd-, cultuur-, sport-, milieu- of landbouwraad is: elk dossier passeert één of meer van deze raden. Als CD&V maken we het beleid samen: wij met u!

 

VOOR: We staan positief tegenover Wuustwezel. Allles kan beter en een gemeente is nooit af, maar we  zijn trots op Wuustwezel. Trots op  het landelijk groen, de jonge gezinnen, bruisend verenigingsleven, rust, creatieve ondernemers, tal van grote evenementen, de inzet van vele actieve vrijwilligers,… We gaan positief de toekomst tegemoet.

 

WUUSTWEZEL: Als beleidspartij doen we dit voor onze gemeente. Zowel voor- en tegenstanders geven toe dat onze gemeente in goede handen is geweest. Wel, het zijn die goede handen die graag verder werken aan dat wat ons trots maakt: Wuustwezel !Meer nieuws:

 • Themadag: Hoe blijft Wuustwezel een actieve, aangename en zorgzame gemeente

  Seniorennamiddag LEES MEER Hoe blijft Wuustwezel een actieve, aangename en Lees verder →


  Onderwijs vandaag

  SAMEN ZORG DRAGEN VOOR LEERLINGEN   Een boeiende thema-avond met Lees verder →


  CD&V wil iedereen veilig naar school

  Hang onze affiche aan uw raam en win een bon Lees verder →


  Wat zijn die pijlen toch?

  Vele reacties kwamen er al, wat zijn die pijlen….?   Lees verder →


  Kalmthoutsesteenweg krijgt twee nieuwe zebrapaden

  AWV, Agentschap Wegen en Verkeer (het gewest) zal de laatste Lees verder →